Sy BH 1: Slik syr du Ruby BH fra Pin-Up Girls

Her finner du det du trenger for å sy sammen BHen din! Dette er vist for mønsteret som heter Ruby fra Pin-Up Girls, men hovedtrekkene er ganske like for de fleste BHer. Jeg velger å gjøre noen endringer fra mønsteret – jeg liker BH-stropper med reguleringen av lengden foran, så jeg det viser jeg her. Du kan selvsagt følge mønsteret når det gjelder stropper.
Fordi det blir mange filmer her, så kan du se del 2 (Sy fast strikker og bånd) her og del 3 (Lag stropper og ferdigstill BHen) her

Et lite tips før du begynner: Både jeg og flere jeg har snakket med sier at de har gått opp i bånd-størrelse og at det har vært nødvendig. Så om du havner midt mellom to størrelser (slik jeg gjorde), gå opp til neste størrelse. Havner du akkurat på en størrelse, ville jeg faktisk gått opp i hvertfall en halv størrelse på båndet!

En veldig god hjelp er notatarket. Last ned skjema for å ta notater underveis i prosjektet ditt her. Det er gull verdt etterpå, så vet du hva du har gjort og hvor mye du har brukt av forskjellige strikk og ting, om du skal bestille mer.
Skjema finner du her.

Og sist, men ikke minst – når du etterpå har sett gjennom alle filmene og skal sy din neste BH, så trenger du jo ikke se filmene hver gang. Jeg har laget en sjekkliste som du også kan laste ned. Hvert av hovedpunktene korresponderer til en video, så du kan gå direkte til den hvor du lurer, for å få svaret.
Ruby BH huskeliste laster du ned her.

  1. Klipp stoffet
  2. Sy båndet sammen
  3. Sy skålene
  4. Sy skålene fast i båndet

Når du har fulgt disse fire første filmene, så er alt av stoff sydd sammen.

Nå skal vi gå over på bøylebånd, strikk, stropper og hekter! Gå videre her.