Hva er Lutterloh – eller det gyldne snitt?

Lutterloh-systemet er et mønsterkonstruksjonssystem hvor du ved hjelp av små tegninger, et spesialmålebånd og to mål på deg selv – bryst og hofte – tegner ut mønstre i full størrelse!

Finn all informasjon og alle prosjekter i menyen øverst.

Startsett
Når du kjøper et startsett får du en ringperm som inneholder instruksjoner til systemet, en liten sybok (mønstrene i seg selv er helt uten syforklaring) og 280 mønstre.

Sesonghefter
Fire ganger i året gis det ut et sesonghefte, i februar, mai, august og november. Hvert hefte inneholder 40 mønstre, totalt 160 nye mønstre i året. Det er mulig å abonnere på disse heftene, men ikke glem at du kommer veldig langt med de første 280 mønstrene du får i permen din. 

Jeg har fått et gratis startsett fra Lutterloh International med 280 mønstre, linjaler og spesialmålebåndet. Jeg testet dette på flere mønstre til både meg og mannen, og synes dette var overraskende bra fordi jeg må gjøre så få endringer. Faktisk så bra at jeg – fra jeg fikk dette i 2021 ikke har kjøpt andre mønstre. 

Nå får jeg også sesongheftene i gave fra Tyskland, og jeg lager flere filmer i året om hvordan jeg syr forskjellige plagg fra systemet. Alle disse filmene finner du under Lutterloh-menyen. 

Systemet heter egentlig Det Gyldne Snitt, men blir ofte kalt Lutterloh etter oppfinneren. 

Under her finner du filmene som forklarer hvordan dette brukes, og hvordan du kan teste dette gratis. Jeg anbefaler deg å se filmene i rekkefølge. 

Film 1: Introduksjon til “Hva er Lutterloh-systemet”- Lutterloh på 5 eller 10 minutter
Film 2: Slik kan du teste systemet gratis (Du laster ned gratis mønster her)
Film 3: Hvordan lese ditt Lutterloh-mønster
Film 4: Slik finner du mønsternummeret i Lutterloh systemet
Film 5: Kan jeg forstørre mønserdelene for å se bedre?
Film 6: Lutterloh – unboxing – og virker det??