Design din egen BH

Her finner du det du trenger for å begynne å designe dine egne BHer. BHen her er bare et eksempel på hva du kan gjøre!
Jeg anbefaler at du begynner med et mønster du allerede har tilpasset deg – da er du ikke så veldig langt unna perfekt passform på første forsøk – ja om ikke det faktisk er supert allerede da! Mønsteret jeg bruker her er Ruby bra fra PinUp girls, men teknikkene er de samme, uavhengig av hvilket mønster du bruker.

Som vanlig anbefaler jeg at du har tatt en liten spabehandling på symaskinen din før du går i gang med nye prosjekter, og at du laster ned et prosjektark, som du finner på siden for nedlastinger (øverst på nettsiden). Det er alltid lurt å ha en liten sporbarhet på prosjektene, særlig slike prosjekter som du kanskje syr igjen – eller vurderer å modifisere litt etterpå.

Har du sjekket at sømmonet ditt er nøyaktig 6 mm, eller 1/4 tomme? Og har du sjekket at du klarer å stille inn maskinen på de rette sikk-sakkene? Om ikke, sjekk emnet i menyen for å stille inn symaskinen til BH-søm.

Det viktigste her er den første videoen som forklarer hvordan du går fra vattskål til papirmønster. Designlinjene bestemmer du helt selv! De to neste videoene kan være en hjelp, pluss det er mange tips i BASIC BH filmene.

  1. Design din egen BH: Design og lag mønsterdeler
  2. Design din egen BH: Planlegging av blonder
  3. Design din egen BH: Vrangsy en forskål