Bivokspapir eller miljøpapir

Siden 2016 har jeg brukt et egenlaget bivokspapir. Eller miljøpapir, eller gjenbrukspapir.

Du får kjøpt slike på mange butikker nå, men det er en super måte å bruke opp stoffrester, både små og store! Og dette er en flott presang!

I dette prosjektet trenger du ikke sy – så dette passer for alle! Ikke minst – dette er veldig miljøvennelig og kanskje du kan erstatte en del av plastpose-bruken din med dette voksete bomullstoffet. Rett og slett skikkelig miljøvennelig gjenbruks”papir” som kan erstatte en del av plasten vi omgir oss med. Selv bruker jeg mine bivokspapir mest til å ha gulrøtter med på jobben, for der brukte jeg alltid brødposer tidligere. Jeg har nok spart noen ruller med poser siste året! Men – også til å dekke bakebollen og pakke inn mat som skal ligge i kjøleskapet.