Velkommen til gratis sykurs på nett!

Velkommen til nettsiden min! Begynn gjerne her 🙂

Velkommen til min nettside, Ninas syrom. Her håper jeg du finner alt du trenger for å komme i gang med å sy, og finner mange ideer både til nyttige gaver og prosjekter. Her er ingen prosjekter av høy vanskelighetsgrad, men noen prosjekter er mer tidkrevende.

Jeg har siden 2015 hatt serien min “Ninas syrom” på YouTube, og jeg ser nå, at med over 130 filmer, så er det faktisk vanskelig å finne frem i disse. På disse sidene vil jeg organisere innholdet i tema, slik at du lett kan finne det du leter etter. Syr du noe og vil vise det til meg? Tagg meg gjerne på instagram, og bruk #ninassyrom, så finner jeg det!

Uansett om du er nybegynner eller har sydd en stund anbefaler jeg deg at du begynner med en spabehandling for symaskinen din. På denne måten blir du både kjent med maskinen din, og du er sikker på at alt er i orden når du går i gang med prosjektet ditt.

Da går vi i gang! Har du lyst til å lære og sy? Følg mitt gratis sykurs på nett på linken her: